Body Mind Release

Body Mind Release (BMR) zorgt voor het effectief loslaten van alles dat je tegenhoudt om te groeien en te gaan staan in jouw unieke leven. En ‘alles’ staat ook echt voor alles. Denk onder andere aan angsten, beperkende emoties en celherinneringen uit het verleden. 

BMR is een eenvoudige en zeer krachtige methode die je, in tegenstelling tot de Jassentechniek, bij jezelf leert toepassen onder mijn begeleiding. Je zult meteen na de eerste sessie merken dat het fundament van jouw unieke persoonlijkheid tot bloei komt en dat je dingen gaat doen die je tot dan toe voor onmogelijk hield. 

Het BMR traject bestaat uit 4 tot 7 sessies met steeds één week tussenruimte. De eerste sessie neemt ongeveer een uur in beslag en kost € 60,00. De daarop volgende sessies duren ongeveer een half uur en kosten € 30,00 per behandeling. 


Tip: mijn collega BMR-therapeuten combineren BMR met hun eigen specialisme. Kijk onder Links om te zien of er een BMR-therapeut bij u in de buurt is en datgene aanbiedt wat exact bij u past en wat u goed kunt gebruiken.

Vragen? Bel mij op 06 29171923