Quantum touch

Quantum Touch (QT) is een vorm van helen waarbij gebruik wordt gemaakt van energieoverdracht. Doordat ik mijn energie niveau heel hoog maak, gaat door resonantie en entrainment (twee verschillende objecten nemen hetzelfde trillingsniveau aan) het energieniveau van de behandelde persoon of het dier ook mee omhoog. Door deze toename aan energie kan het lichaam zichzelf beter en sneller gaan genezen.

QT werkt sterk door op de stand van botten. Elke sessie zal ik beginnen met het rechtzetten van rug, heupen en wiggebeen van de behandelde persoon. Hierdoor kan de energie beter gaan stromen. Daarna wordt er aan het gebied van de klacht gewerkt. Het meeste effect heeft deze behandeling als hij direct persoonlijk gegeven wordt, maar in voorkomende gevallen of ter ondersteuning is een behandeling op afstand ook mogelijk.

Bij dieren werkt QT nog veel beter. Vaak is het even wennen voor ze dat er energie gaat stromen, maar daarna geven ze zelf aan of en hoe lang ze behandeld willen worden. Vooral bij rugproblemen bij teckels en koliek bij paarden heb ik goede resultaten geboekt. En ook bij dieren geldt dat behandeling direct persoonlijk de voorkeur heeft, maar dat in voorkomende gevallen en ter ondersteuning behandeling op afstand mogelijk is.

De kosten voor een QT behandeling zijn € 30,00 per half uur. In deze tijd is gewoonlijk een sessie te doen.

Ikellen werk veel samen met Elayna Argatha. Zij is gespecialiseerd in healingen en is zeer krachtig.

Op haar site elaynaofhollowearth.com kun je meer informatie vinden of je kunt met mij contact op nemen om meer te weten te komen en om een afspraak te maken.

 

Vragen? Bel mij op 06 29171923