MIJN LEVENSPAD

In 1966 werd ik geboren in Woudenberg als dochter van twee dierenartsen. Van kleins af aan liep en hielp ik mee in de praktijk van mijn ouders. Mijn vader ging naar de boeren en mijn moeder had een kleine huisdierenpraktijk aan huis. Hierdoor deed ik veel ervaring op met verschillende soorten dieren. Mijn wens was dan ook dierenarts te worden en de praktijk voort te zetten. Echter na drie keer uitgeloot te zijn voor deze studie, gaf ik het op en koos voor het werk in Dierentehuis Amersfoort waar ik al jaren vrijwilligerswerk deed. Nu kwam al mijn opgedane medische kennis op dierengebied toch nog van pas. Na een jaar in Amersfoort gewerkt te hebben ging ik naar Dierentehuis de Hof van Ede, waar ik assistent beheerder werd.

Na vier jaar besloot ik samen met Elayna Argatha onze ideeën meer vorm te geven en zelf een dierenpension te beginnen. In Westendorp, in de Achterhoek, namen we Dierenpension Adelheid over. Op deze prachtige locatie bouwden we dit bedrijf samen uit tot een uniek logeeradres voor kleine huisdieren.

Plotseling kwam eind 2008 Quantum Touch op mijn pad.
Hierdoor nam mijn leven een andere wending. De ene na de andere cursus volgden elkaar nu snel op. Ik ging de cursus tot dierentolk en de telepathie cursus bij Mieke Zomer volgen. Tussendoor deed ik de EFT cursus, daarna de Jassentechniek voor mensen en toen voor dieren. En Quantum Touch Level 2. Daarna kwam de masterclass bij Sonja Dover. Die begeleidde me op mijn levenspad en stimuleerde de ontwikkeling tot medium. In 2016 complementeerde ik mijn behandelmogelijkheden met de Body Mind Release.

Elayna volgde meer het pad van healer. Op haar site https://elaynaofhollowearth.com kun je daar meer over lezen. 

Het dierenpension hebben we eind 2014 verkocht en nu hebben we beiden onze eigen praktijk aan huis in Beek (Montferland). Naast het terzijde staan van mensen en dieren en het oppassen op huis en haard bij afwezigheid van de eigenaar, beleef ik veel inspiratie en plezier aan het maken van reizen.