OUDERE ERVARINGEN VAN KLANTEN

 • Bedankt voor dit mooie verhaal, geeft me veel rust. Wat er in het bericht staat klopt allemaal ook, alleen vraag ik me af wie die oudere mevrouw is… is dat iemand die ze in het ‘echte’ leven ook ontmoet heeft? Ik had zelf namelijk gedacht dat ze wel bij mijn opa zou zijn.
 • Ik ben met stomheid geslagen hoe goed je H. gelezen hebt en ben heel blij met je verhaal. Dank je wel. We gaan even overleggen welke mogelijkheid die je aangedragen hebt we willen gaan volgen. Dan komen we bij je terug voor de behandeling.
 • Ik ben meteen aan de slag gegaan met de klankbuis! Wat een fantastisch effect heeft de klank op mijn onderrug en hersenen. Naast de Jassentechniek is dit ook weer een van jullie wondertjes. Dank!!
 • Jeetje ik weet niet hoeveel jassen we uit hebben getrokken maar we merken allebei een groot verschil. Alles is wat luchtiger en frisser.
 • Het werk dat jij doet geeft zoveel steun.
 • Dank je wel Sandra. Je bent een schat. Ik geef de valeriaan tip door! Fijn verslag. Nu kan ik zelf ook los gaan laten.
 • Wij wilden jullie bedanken voor wat jullie voor Noa hebben gedaan  Met Noa gaat het weer goed maar ze loopt nog een beetje dronkenmansloop zonder medicijnen. Er is inderdaad veel vooruitgang bij haar te zien. Ze is er nog niet helemaal, maar o we zijn zo blij  dat jullie er waren voor haar. Onze dank is groot naar jullie toe ook namens Noa. 
  We gaan nu eerst op vakantie  Noa gaat naar het pension en we hebben overlegt dat ze aan de riem uitgelaten wordt  we hopen dat het goed gaat  en kijken na de vakantie hoe het gaat met haar. Nogmaals  heel veel dank voor jullie hulp.
 • Heel erg bedankt dat u met B. (hond) gepraat heeft. Het verslag heeft mij veel opheldering en positiviteit gegeven. Ik werd er wel beetje emotioneel van tijdens het lezen. Het is bijzonder weer wat er allemaal in dit verslag naar voren is gekomen stukken die herkenbaar zijn, maar ook nieuwe stukken waar ik 100% in geloof wat u zegt. Het is vooral ook bijzonder hoe B. over mij praat (spiegel voor mij) en wat hij vind dat zijn taak is.
  Mijn ouders en ik gaan zo goed mogelijk toepassen wat in het verslag naar voren komt dat eventueel anders gedaan kan worden.
  Bedankt voor alles, uw hulp, de voorspoedige revalidatiewens en ik ga ook zeker proberen om nog meer open te staan voor het plezier en de wijsheid wat B mij kan geven! Ik wens u ook het allerbeste toe.