KLANTEN VERTELLEN

30 januari 2021

Hoi Sandra,
Wauw! Bedankt weer voor deze inzichten! Een extra kleedje hebben we gisteren meteen in de woonkamer gelegd.
Misschien heeft onze T ook wel last van de lockdown… want er wonen niet alleen meer mensen om haar heen, maar ze zijn er ook nog eens de hele tijd! En dat met die aandacht vonden we ook interessant om te lezen… ga ik je wellicht nog over bellen als dat mag.
MB te W.


29 januari 2021

Goedenavond Sandra,
Erg bedankt weer voor het reinigen.
De vader van onze zoon woont al twee jaar niet happy in hun eerste koopwoning. Kregen geen meubels verkocht. Na jouw reiniging hebben ze een stappenplan gemaakt en een bank die al een jaar op Marktplaats stond is dat weekend verkocht. Vind dat echt prachtig!
SZ te A.


16 mei 2020

Dag Sandra en Elayna,

Dank jullie wel voor jullie zuivering! We zijn er erg blij mee. Aan onze angstige poes  merkten we al direct dat ze veel rustiger is en ook rustiger kan blijven slapen. Ik zelf heb dat ook gemerkt. Al een paar nachten slaap ik diep en wil ik ook in de morgen nog even ‘lekker blijven liggen’, terwijl ik al jaren kamp met slaapproblemen en eigenlijk bijna nooit graag naar bed ga.

Frappante bevindingen, die ik stuk voor stuk ook wel kan plaatsen…..
E. heeft een sterke allergische reactie, waarvoor ze vorige keer voor opgenomen moest worden in het ziekenhuis (wij denken dan wel aan schonen), dat gaat nu zonder opname en wel met medicijnen vrij snel ook weer de goede kant op!
Ik zelf ben al vrij lang bezig met onverklaarbare pijn in mijn onderbenen, de afgelopen twee dagen leek dat ineens minder constant en heb ik zelfs af en toe zonder pijn kunnen lopen en in bed gelegen. Daar was de pijn het meest verstorend.

Nou, ik denk dat ik nog wel even door kan gaan zo…ik hoorde E. vanmorgen sinds lange tijd weer zingen onder de douche…Dat is altijd heel leuk en klinkt zonnig. Zo gaan we verder. 

Nogmaals heel erg bedankt! Lieve groet, M. en E. en de dieren te H.


15 mei 2020

Hallo Sandra,

Ik dacht ik laat even weten hoe het met H. gaat sinds je tweede Jassentechniek behandeling. 
De bijgevoegde foto is daar wel een goede illustratie van hoe hij nu is. Hij lijkt wel nog aanhankelijker geworden. Bijna verslaafd aan aanrakingen lijkt het soms wel. Hier lag hij voor het eerst op zijn rug tussen ons in.
Helaas schrikt hij nog steeds in zijn slaap maar het is niet anders. Dat zit blijkbaar heel diep.
De band met hem voelt nog weer intenser. Ook naar andere mensen en honden is hij relaxter. 100% zal het wel nooit worden maar is wel veel milder in zijn reacties als hij toch wat onzeker wordt. Dus al met al weer een klein stapje vooruit Maar inmiddels zijn we al heel blij met zoals hij is. Dit hadden we in het begin niet durven dromen.

In ieder geval bedankt voor alles en groetjes van ons!  M. van R. – Duitsland


12 maart 2020

Hoi Sandra,

Bedankt voor dit mooie verhaal, geeft me veel rust. Wat er in het bericht staat klopt allemaal ook, alleen vraag ik me af wie die oudere mevrouw is… is dat iemand die ze in het ‘echte’ leven ook ontmoet heeft? Ik had zelf namelijk gedacht dat ze wel bij mijn opa zou zijn.

Nogmaals bedankt, groetjes L.M.


12 maart 2020

Beste Sandra,

Ik ben met stomheid geslagen hoe goed je H. gelezen hebt en ben heel blij met je verhaal. Dank je wel. We gaan even overleggen welke mogelijkheid die je aangedragen hebt we willen gaan volgen. Dan komen we bij je terug voor de behandeling.
Groeten, M.van R.


6 maart 2020

Ik ben meteen aan de slag gegaan met de klankbuis! Wat een fantastich effect heeft de klank op mijn onderrug en hersenen. Naast de Jassentechniek is dit ook weer een van jullie wondertjes. Dank!!
E.G. te Silvolde


2 maart 2020

Hoi hoi lieve San,

Jeetje ik weet niet hoeveel jassen we uit hebben getrokken maar we merken allebei een groot verschil. Alles is wat luchtiger en frisser.
L. en A. L.


OUDER

  • Het werk dat jij doet geeft zoveel steun.
  • Dank je wel Sandra. Je bent een schat. Ik geef de valeriaan tip door! Fijn verslag. Nu kan ik zelf ook los gaan laten.
  • Wij wilden jullie bedanken voor wat jullie voor Noa hebben gedaan  Met Noa gaat het weer goed maar ze loopt nog een beetje dronkenmansloop zonder medicijnen. Er is inderdaad veel vooruitgang bij haar te zien. Ze is er nog niet helemaal, maar o we zijn zo blij  dat jullie er waren voor haar. Onze dank is groot naar jullie toe ook namens Noa. 
    We gaan nu eerst op vakantie  Noa gaat naar het pension en we hebben overlegt dat ze aan de riem uitgelaten wordt  we hopen dat het goed gaat  en kijken na de vakantie hoe het gaat met haar. Nogmaals  heel veel dank voor jullie hulp.
  • Heel erg bedankt dat u met B. (hond) gepraat heeft. Het verslag heeft mij veel opheldering en positiviteit gegeven. Ik werd er wel beetje emotioneel van tijdens het lezen. Het is bijzonder weer wat er allemaal in dit verslag naar voren is gekomen stukken die herkenbaar zijn, maar ook nieuwe stukken waar ik 100% in geloof wat u zegt. Het is vooral ook bijzonder hoe B. over mij praat (spiegel voor mij) en wat hij vind dat zijn taak is.
    Mijn ouders en ik gaan zo goed mogelijk toepassen wat in het verslag naar voren komt dat eventueel anders gedaan kan worden.
    Bedankt voor alles, uw hulp, de voorspoedige revalidatiewens en ik ga ook zeker proberen om nog meer open te staan voor het plezier en de wijsheid wat B mij kan geven! Ik wens u ook het allerbeste toe.
Scroll Up