VERTEL UW ERVARING

25 mei 2022

Goedemorgen Elayna en Sandra,
Wat een geweldig uitgebreid verhaal over wat jullie voor ons gedaan hebben, we hebben het meerdere malen met hoge interesse gelezen. Uiteraard fijn dat er zoveel gedaan kon worden en dat dit inmiddels ook al opgelost is, tot dusver merken we in ieder geval een rustiger slaappatroon, voor de rest laten we het lekker over ons heen komen. Tot dusver zijn er geen vragen, jullie verhaal is erg duidelijk omschreven, dank daarvoor! Mocht er nog wat omhoog komen dan weten we jullie natuurlijk te vinden!
Nogmaals dank! Groet, M. en J.P. te H.

30 januari 2021

Hoi Sandra,
Wauw! Bedankt weer voor deze inzichten! Een extra kleedje hebben we gisteren meteen in de woonkamer gelegd.
Misschien heeft onze T ook wel last van de lockdown… want er wonen niet alleen meer mensen om haar heen, maar ze zijn er ook nog eens de hele tijd! En dat met die aandacht vonden we ook interessant om te lezen… ga ik je wellicht nog over bellen als dat mag.
MB te W.

30 januari 2021

Goedenavond Sandra,
Erg bedankt weer voor het reinigen.
De vader van onze zoon woont al twee jaar niet happy in hun eerste koopwoning. Kregen geen meubels verkocht. Na jouw reiniging hebben ze een stappenplan gemaakt en een bank die al een jaar op Marktplaats stond is dat weekend verkocht. Vind dat echt prachtig!
SZ te A.

16 mei 2020

Dag Sandra en Elayna,
Dank jullie wel voor jullie zuivering! We zijn er erg blij mee. Aan onze angstige poes  merkten we al direct dat ze veel rustiger is en ook rustiger kan blijven slapen. Ik zelf heb dat ook gemerkt. Al een paar nachten slaap ik diep en wil ik ook in de morgen nog even ‘lekker blijven liggen’, terwijl ik al jaren kamp met slaapproblemen en eigenlijk bijna nooit graag naar bed ga.
Frappante bevindingen, die ik stuk voor stuk ook wel kan plaatsen…..
E. heeft een sterke allergische reactie, waarvoor ze vorige keer voor opgenomen moest worden in het ziekenhuis (wij denken dan wel aan schonen), dat gaat nu zonder opname en wel met medicijnen vrij snel ook weer de goede kant op!
Ik zelf ben al vrij lang bezig met onverklaarbare pijn in mijn onderbenen, de afgelopen twee dagen leek dat ineens minder constant en heb ik zelfs af en toe zonder pijn kunnen lopen en in bed gelegen. Daar was de pijn het meest verstorend.
Nou, ik denk dat ik nog wel even door kan gaan zo…ik hoorde E. vanmorgen sinds lange tijd weer zingen onder de douche…Dat is altijd heel leuk en klinkt zonnig. Zo gaan we verder. Nogmaals heel erg bedankt!
Lieve groet, M. en E. en de dieren te H.

15 mei 2020

Hallo Sandra,
Ik dacht ik laat even weten hoe het met H. gaat sinds je tweede Jassentechniek behandeling.
De bijgevoegde foto is daar wel een goede illustratie van hoe hij nu is. Hij lijkt wel nog aanhankelijker geworden. Bijna verslaafd aan aanrakingen lijkt het soms wel. Hier lag hij voor het eerst op zijn rug tussen ons in.
Helaas schrikt hij nog steeds in zijn slaap maar het is niet anders. Dat zit blijkbaar heel diep.
De band met hem voelt nog weer intenser. Ook naar andere mensen en honden is hij relaxter. 100% zal het wel nooit worden maar is wel veel milder in zijn reacties als hij toch wat onzeker wordt. Dus al met al weer een klein stapje vooruit Maar inmiddels zijn we al heel blij met zoals hij is. Dit hadden we in het begin niet durven dromen.
In ieder geval bedankt voor alles en groetjes van ons!  M. van R. – DuitslandWilt u iets vertellen over de behandeling en uw ervaring delen met anderen?
Vul het onderstaande formulier in. Óf mail sandranauta66@gmail.com.

     

    Wij publiceren alleen uw initialen.
    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze
    privacyverklaring. In dit geval gebruiken we uw e-mailadres alleen om te kunnen reageren.