JassenTechniek

In ons leven bouwen we ballast op. Denk aan trauma’s, stress en dergelijke. Je zou kunnen zeggen dat deze ballast op een figuurlijke jas komt te zitten. Met de JassenTechniek haal ik snel en doeltreffend deze jassen weg en trek ik beschermende jassen aan.

De JassenTechniek behandeling bestaat uit twee sessies van ieder een uur met een tussenruimte van ongeveer twee weken. Mensen behandel ik direct persoonlijk en dieren kunnen direct persoonlijk of op afstand behandeld worden, zodat het dier thuis kan blijven in zijn vertrouwde omgeving.

Met de eerste sessie haal ik dat deel van een jas weg waarvan die persoon of dat dier geleerd heeft, want dan is het pas ballast geworden. In de tussenliggende twee weken kan van het eventueel achtergebleven deel van de jas geleerd worden en dit deel wordt dan pas ballast, welke met de tweede sessie verwijderd mag worden. Op deze manier kan er nooit schade toegebracht worden aan het betreffende mens of dier.

Aan het eind van iedere sessie voor mensen wordt een oefening gedaan die geadviseerd wordt om thuis dagelijks te gaan doen, zodat de jassen effectief wegblijven. Bovendien krijgen alle mensen en dieren die ik eens behandeld heb elke maand van mij een ‘update’ zodat nieuwe jassen minder snel ontstaan.

De kosten voor een complete JassenTechniek-sessie voor personen zijn €185,00 en voor dieren €95,00.