KLANKBELEVING MET ELAYNA

Alles bestaat uit frequenties is een opmerking die je vast wel eens gehoord hebt.
Ben je gezond dan zijn al je frequenties harmonieus in balans. Maar heb je last van een aandoening dan is je lichaam uit balans en dus uit de optimale frequentie. Van dit principe maken wij gebruik.

Samen met Elayna Argatha, energetisch klankbehandelaar, kijk ik naar de aandoening om te ontdekken waar de disbalans zich bevindt en bepaalt Elayna welke frequentie zij in kan zetten om het balansherstel te ondersteunen.  Dat doet zij door middel van haar eigen klankbuizen, elk met een eigen specifieke frequentie. Deze buizen maakt zij zelf. Mocht Elayna een bepaalde frequentie tussen 100 en 1000 Hz niet hebben dan kan zij die zelf maken.
Een klankbeleving begint altijd met een ongeveer 30 minuten durende sessie in de klankstoel die op 432 Hz gestemd is. Deze brengt het gehele lichaam op celniveau tot rust en klaar om de helende frequenties te ontvangen.

Daarna volgt een behandeling met één of meerdere klankbuizen, die specifiek afgestemd zijn op de disbalans van uw persoon. Maar ook zonder lichamelijke of geestelijke klachten is een op de persoon afgestemde klankbeleving, een ontspannende en vitaliserende ervaring. Er zijn vele combinatie-mogelijkheden. 

Ook dieren hebben baat bij behandeling met de klankbuizen. Het paard Drusa is een goed voorbeeld. Het paard zocht zelf de passende frequentie uit die haar achterbenen sneller hielp genezen nadat ze de kar daar tegenaan had gekregen. Eerst was het even wennen voor Drusa, maar al snel kwam ze zelf om behandeling vragen. Twee à drie keer per dag een paar keer de klankbuis aanslaan hielp haar herstelproces aanzienlijk te versnellen.


Wilt u meer informatie over sound healing? Bezoek dan de website van Elayna en bekijk de video’s.