Medium

Als medium werk ik het liefst aan de hand van een foto van de betreffende persoon. Ik lees de foto en maak direct contact met deze persoon of doe dit via mijn bron en probeer dan relevante informatie binnen te krijgen en het probleem op te sporen en deze te verhelpen. Als ik op een beurs sta werk ik direct met de persoon die ik ga lezen. Echter op een beurs zal de lezing kort zijn en de informatie die ik doorkrijg minder diepgaand en uitgebreid dan wanneer ik een reading thuis met een foto doe op het tijdstip dat ik me optimaal voel en er alle tijd voor kan nemen.

Het fijnste werkt het voor mij als de foto recent genomen is en de desbetreffende persoon er alleen op staat.

Ook personen die overleden zijn hebben vaak van alles te vertellen. Of vragen en/of problemen die in het aardse leven onuitgesproken zijn gebleven kunnen aan de orde gesteld worden. Maar ook met mensen die onbereikbaar zijn in deze wereld, zoals iemand met Alzheimer of iemand die in coma is, kan ik door middel van een reading contact mee leggen en mee communiceren.

De prijs van een reading is € 55,00. Hiervoor wordt een verslag van de reading per e-mail toegestuurd, eventueel met mondelinge uitleg van mij erbij.